Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

10 Октомври 08, 10:14 / Автор: www.gtv.bg
Тази събота и неделя 10 и 11 октомври в "Нешоуто на Нед"
в събота гост:Димитър Илиев в неделя гост: Жени Калканджиева

АВТОМОБИЛНИЯТ СЪСТЕЗАТЕЛ МИТКО ИЛИЕВ ПОТРОШИЛ КОЛА ЗА 850 ХИЛЯДИ МАРКИ  

 

Най-известният ни автомобилен състезател Димитър Илиев ще бъде гост в „Нешоуто на Нед” тази събота от 21:00 ч. Темата за автомобилите и състезанията, рабира се, бе водеща по време на разговора и Митко сподели надълго и нашироко своя професионален опит. Според него да се удариш с 60 км/ч. никак не е безобидно и се равнява на скок от 8-мия етаж. Той самият е вдигал най-много 334 км/ч. Любопитно е, че най-скъпият му инцидент се случил през 2002 г. Тогава карал една много скъпа кола за 850 000 марки, която взел под наем за 3 дни за „скромната” сума от 160 000 марки. По време на състезанието обаче стъпил на вода и се обърнал със 173 км/ч., след което колата била изцяло смачкана.

 

Оказа се, че Митко Илиев има доста катастрофи и по улиците, защото се заглеждал по хубавите момичета и се удрял в колата отпред. Започнал да се състезава на 19 г., защото на 18 годишна възраст, точно когато отивал да регистрира автомобила си, я ударил и баща му забранил да се състезава. Сега, освен че се състезава, провежда курсове за безопасно шофиране и по-добри шофьорски умения. Според него условията в България са абсолютно неподходящи за каране на мотори.

 

Викали са го за каскади с автомобили във филми, но не му допада, защото режисьорите нямат представа за реалното движение и възможности на автомобила.

 

 Митко дори е карал такси като малък за кратко. Вече обаче му е омръзнало да кара и предпочита да се вози. Според него системата на обучение за шофиране трябва да се промени коренно, защото самите инструктури не могат да карат добре.

Скандалният участник в Big Brother 2 Радо Прашката искал шефката на агенция „Визаж” Жени Калканджиева да го направи модел. С тази идея той непрекъснато й досаждал по телефона. По-късно обаче си променил мнението и нахалствал тя да го запознава с богати дами, които да обслужва сексуално. Тази любопитна история разказа Мис България’95 по време на гостуването си в предаването в неделя.

 

Според Жени шеф на всяка една модна агенция трябва да бъде жена, а самата тя винаги се е стремяла да бъде законова изрядна. Вече се чувства изморена от известността, защото винаги й задават едни и същи въпроси.

 

За модния бизнес сподели, че все още хонорарът на моделите и манекените е доста нисък и затова тя иска да създаде Асоциация на модните агенции. В нейната агенция има 160 картотекирани момичета, но в действителност работещите са около 80. Сред тях има и момичета от ромски произход, както и туркини.

 

Жени призна, че вече е на 33 години и съзнава, че не стои добре до 17-18 годишни момичета. Затова е престанала да участва в ревюта, но фотосесии не би отказала. Интересен факт от нейната кариера е, че когато е била рекламно лице на боя за коса, е сменила 36 цвята на косата си.

 

В предаването в неделя ще видим и рубриката „Хванати за палците”. То ще пародира наскоро появилата се българска версия на американското риалити „Прелюбодейци”, което GTV излъчва в момента. Нед, в ролята на жертва на изневяра, ще потърси помощта на водещия Запрян Христов, за да поиска обяснение от своята половинка. След „мъчително” разследване истината ще излезе наяве.

 


 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5189