Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

18 Септември 08, 19:23 / Автор: www.neshow.gtv.bg
Този уикенд в "Нешоуто на Нед"~20 и 21 септември 2008г.
в събота гост :Киро Скалата в неделя гост :Тройка на разсъмване
  20 Септември – Киро Скалата
В момента Киро Скалата се занимава с конкурси за красота и шоу програми, правил е шоу програми дори в затвора. Още обаче не е ходил в женския затвор. Приятели са с Митьо Пищова, който също организира конкурси и смята, че е уникална личност и трябва да запази своята самобитност като Бай Ганьо.
Оказа се, че нашия гост е доста наясно с физиологията в човешкото тяло и обясни на Нед всичко доста подробно. Оказа се например, че всеки мускулест мъж има високо ниво на тестостерон, което означава, че е по-агресивен и има по-високо либидо. Явно това е характерно и за него, защото си призна, че доста пъти се е бил. 
Според Скалата няма възрастова граница за занимания със спорт. На едно световно първенство например е имало двойка, която мъжът и жената били съответно на 71 и 61 г.
Киро предложи по-приятен начин за тренировки на Нед, а именно секс, но трябва да се изпълнява правилно – с малка тежест много повторения. Освен това било доказано, че 40 мин след секс се поставят много добри рекорди. Оказа се също така, че е правил секс докато е вдигал тежести, но не е правил 3-ки и 4-ки.
Киро Скалата разказа на Нед и подробности относно инцидента с оператор на Албена Вулева. Наистина сблъсък е имало, но той не е удрял никой. 
Нед не пропусна да го попита и за порното, което се говори, че снима. Киро не отрече, че е имал много предложения за това от чужденци, но не се е захванал, защото се е притеснил, че много ще му хареса.
 
В предаването ще видите колко би издържал един травестит върху бик тренажор - в ролята на травестита - Нед. Вижте колко пъти падна от бика и как се рани.
В предаването Нед задоволи и още едно свое любопитство - може ли човек да си изпържи яйце на капака на кола.
В рубриката ''Кой е по-по-хай'' DJ Зюмбюл Силвестарс и психоложката Ана-Мария ще говорят за задръстванията в София.
 

21 Септември – 3-ка на разсъмване
Оказа се, че са се отказали от телевизионното предаване, защото им казвали какво да говорят и повечето неща, които са им обещали не са се случили. Те споделиха, че уважават хората с отклонения, защото те винаги звънят и взимат отношение по всички теми. 
Общото им с Хауард Търн е, че си споделят доста от ежедневието в ефир.
Говорят за секс само в петък, но явно хората забелязват само това. Много пъти са били глобявани и от СЕМ. Освен това не употребяват цинизми, а само биологични понятия, но тъй като списък със забранени думи няма, риск от глоби винаги има. Според един техен директор например пенис може да се казва, но вагина не. Някои от темите, на които разговарят със слушателите си са: ‘’ Секс със кърмачки’’, Анален секс през лятото’’, ‘’Един път със снежанка или 7 пъти със джуджетата’’.
Тримата се оказа, че са доста близки. Двамата с Тодор например си ходят заедно на кола маска. Оказа се, че са правили секс в студиото, но не помежду си.
Предлагали са им пари, за да говорят за някакв продукт, но те са отказали. Проституцията в медиите според тях е много явна – демонстрира се с лъскави коли и скъпи сватби.
В началото на декември навършват 9 год. откакто са в ефир. Хората винаги са търсели какво не им е наред, защото така се чувстват по-спокойни, че и другите са като тях.
Освен интервюто с Тройка на разсъмване, Нед направи и интервю с шефа на зоопарка в София.
Нед и компания пък ще скачат във фадром.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4859