Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

29 Август 08, 10:36 / Автор: www.gtv.bg
СТАРТИРА НОВИЯТ СЕЗОН НА "НЕШОУТО НА НЕД"-вече всяка събота и неделя от 21 часа само по GTV и не се взимайте насериозно

Вече всяка събота и неделя от 21:00 ч.

СТАРТИРА НОВИЯТ СЕЗОН НА "НЕШОУТО НА НЕД"

Дългоочакваният старт на новия сезон на „Нешоуто на Нед” е вече почти факт. В събота, точно в 21:00 ч., вашето любимо предаване с любимия ви неводещ ще са отново в ефира на GTV, за да ви забавляват. „Нешоуто” вече ще се излъчва всяка събота и неделя от 21:00 ч. и ще бъде цял един час.

 

По време на лятна почивка екипът на шоуто доста се потруди и ще ви зарадва с много промени, които сме сигурни, че няма да ви разочароват, а напротив – предаването ще бъде още по-забавно и нестандартно отвсякога.

 

В събота в „Нешоуто на Нед” най-напред ще ви запознаем с новите лица, които вие добре познавате от публичното пространство и които оттук нататък ще бъдат верни съмишленици на Нед. Това са Силвестър от Братя Мангасариян, актьорът Ники Станоев, комедийната актриса Маргарита Хлебарова (Марго) и психоложката Анна-Мария. Те ще разкажат за какво ще се борят и с какво ще ни забавляват в новия сезон.

 

Освен това за първи път ще видите някои от новите рубрики като „Неуспели БГ”. Нейният водещ, Силвестър, ще ви разкаже и покаже целта на тази част от предаването и ще ви запознае с няколко нагледни примери за неуспели хора и проекти в България. По много забавен начин, разбира се.

 

Нед, заедно със своята приятелска дружинка идиоти, пък ще направят рафтинг по Перловската река.

 

В рубриката „Пародийките” ще видите и как Нед се пребори с ръководството за втория сезон или по-скоро как те го пребориха. В тази рубрика ще бъде и дебютът на новите лица Маргото и Ники Станоев.

 

Ще видите и специални кадри и гафове от мейкинга на промо кампанията.

 

В първите няколко предавания ще можете да се насладите и на уникално откачения балет на нед, който сега се състои от двама младежи и техните партньорки в лицето на надуваеми секс кукли.

 

А в неделя ще видим и първия официален гост на „Нешоуто”. В духа на лятото и голите тела, при Нед ще гостува победителката в конкурса на Playboy и една от най-страстните изкусителки Златка. Те ще си поговорят за нейния личен живот, за новото й гадже, за женските трикове по отношение на противоположния пол, за уголемените й гърди и още много любопитни неща.

 

Затова не пропускайте „Нешоуто на Нед”, в събота и неделя точно в 21:00 ч.

 И нали помните, това е „Нешоуто на Нед”: Не се взимайте насериозно!

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.562