Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

13 Май 08, 10:51 / Автор: www.gtv.bg
РОСИ НОВЕВА НЕ БЛИЗВА АЛКОХОЛ СЛЕД ПРЕТЪРПЯН ИНЦИДЕНТ -13.05.2008г.
Слуховете за нейното изнасилване били лъжа, призна самата тя.
Гостуването в „Нешоуто на Нед” на една от най-скандалните участнички във „ВИП Брадър” Роси Новева ще излъчи GTV тази вечер от 22:00 ч. Тъй като тя се слави с огромната си любов към чашката, Нед побърза още в началото на предаването да насочи разговора именно в тази посока. Той дори призна, че с Гроши са се чудели кой ще падне пръв под масата, ако тримата заедно седнат да пият. За негово съжаление обаче, Роси категорично заяви, че вече не близва алкохол. Причина за това бил претърпян наскоро инцидент, при който е паднала доста жестоко и едва е оживяла. Тази злополука е била превратната точка в живота й и благодарение на нея Роси е станала нов човек. И въпреки своето трезво състояние гостенката се оказа много лъчезарен и усмихнат човек. Според нея с алкохол е по-лесно и бързо да ти стане хубаво, но иначе, ако не пиеш, е по-приятно. Нед се опитваше през цялото време да я провокира, като й предлага напитка, но тя беше непреклонна. Неводещият съответно остана доста разочарован от този свой провал, а и през цялото време се чудеше как може гостенката му да се смее толкова много без наркотици. 

Извън алкохолната тема Роси сподели, че много й липсва хотелиерският бизнес и че никога не е била в лоши отношения със семейството на Зографски, от когото, както тя призна, е наследила много неща. В момента една от мечтите й е да води шоу като това на Нед, а домакинът съвсем отзивчиво й предложи да води еротично предаване. 

 

Сред разкритията, които гостенката направи в „Нешоуто на Нед”, беше и това, че тиражираните слухове за нейното изнасилване всъщност не са били верни.

 

Не пропускайте целия разговор тази вечер от 22:00 ч. в „Нешоуто на Нед” по GTV. 

Междувременно, ако искате да видите как Нед извършва някой избран от вас експеримент или пък можете да подобрите някой от рекордите на Нед, или пък сте пълнолетен, лекомислещ и весел човек, който иска да участва в „Нешоуто на Нед”, пишете му на neshow@gtvbg.tv Кажете НЕ на клишетата!   

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8657