Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

07 Май 08, 13:43 / Автор: www.gtv.bg
ПЪРВИЯТ ЦИГАНСКИ РАПЪР – МИТКО ЯКУЗАТА, В „НЕШОУТО НА НЕД” ТАЗИ ВЕЧЕР-07.05.2008г.
Митко Якузата, който е и първият цигански рапър у нас, ще видим тази вечер в „Нешоуто на Нед” по GTV от 22:00 ч. Още в началото на своето интервю той призна, че мрази гейовете, защото в шоубизнеса било пълни с такива и лансирали само приятелите си.


    

По време на цялото си гостуване Якузата беше до болка откровен и не скри, че ако някоя лелка иска да спи с него, за да му помогне, ще го направи. Също сподели, че много мрази хора, чиято зодия е лъв, тъй като каквото кажат, все тяхната трябва да стане.

 

Оказа се, че ромският рапър е изял и доста бой – още от училище, когато някой го дразнел, се сбивал.

 

Митко не спести и подробности от личния си живот. От известно време той живее с българка и почти е скъсал отношенията си с роднините. Брат му – Чеченеца, с когото имат и съвместни песни, се притеснява да ходи много с него, защото са коренно различни, а и Якузата винаги се замесвал в някакви истории.

 

Гостът се пробвал да участва и в „Евровизия” с една българска и една циганска песен, но му казали, че конкурсът е български и не може да пее на цигански.

 

А за ценителите на хип хопа у нас той съобщи, че албумът му с цигански рап вече е готов, но за съжаление няма кой да го издаде.

 

Не пропускайте цялото интервю с актрактивния гост тази вечер в „Нешоуто на Нед” по GTV. От 22:00 ч. 

 

Междувременно, ако искате да видите как Нед извършва някой избран от вас експеримент или пък можете да подобрите някой от рекордите на Нед, или пък сте пълнолетен, лекомислещ и весел човек, който иска да участва в „Нешоуто на Нед”, пишете му на neshow@gtvbg.tv Кажете НЕ на клишетата!

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3828