Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

23 Април 08, 09:55 / Автор: www.gtv.bg
МАЛЪК ТОШО ОТ „ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ” НАУЧИЛ ПЕСЕНТА „САНДУКАН” ОТ ЦИГАНЧЕТАТА В АРЕСТА-23.04.2008г.
Интересните гости през тази седмица в „Нешоуто на Нед” ще продължат и в сряда и четвъртък, когато ще ни забавляват Голям и Малък Тошо от „Черно Фередже”. За много от зрителите вероятно ще е любопитно защо точно така са се кръстили и затова още в началото гостите ще задоволят любопитството им, като разкажат цялата история около измислянето на името. 

Групата сподели, че има три дебютни албума в кръга на шегата и първият е бил с тираж 1500 бр. Техен е и един от най-теглените от Интернет албуми. Голям и Малък Тошо признаха, че са имали и клипове, заснети от БНТ, които обаче никога не са били излъчени.

 

Те ни разказаха и за най-фрапантните участия и партита, които са имали – на детски рожден ден, на купон на китаец – гей, не един възрастен дядо и дори изява в Народния театър.

 

Всъщност се оказа, че не си изкарват парите от музика – Голям Тошо внасял козметика за коса, а Малък Тошо е майстор. Нед се поинтересува и дали трудно се измислят подобни нецензурни текстове, но гостите откровено отговориха, че всеки може да го направи, ако се събере с лоши другари и ако му стиска. Така например, Малък Тошо бил научил песента „Сандукан” от циганчетата в ареста.

 

Гостите развеселиха Нед и като му изпълниха много от своите песни – „Кой бъзика баба ти по пъпа”, най-кратката песен за раздяла, а за финал поздравиха Азис с песента „Десперадо”. Всичко това в сряда и четвъртък в „Нешоуто на Нед” по GTV, от 22:00 ч.

 

Междувременно, ако искате да видите как Нед извършва някой избран от вас експеримент или пък можете да подобрите някой от рекордите на Нед, или пък сте пълнолетен, лекомислещ и весел човек, който иска да участва в „Нешоуто на Нед”, пишете му на neshow@gtvbg.tv Кажете НЕ на клишетата!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4764