Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

15 Април 08, 14:29 / Автор: www.gtv.bg
КАНЯТ НЕД ДА УЧАСТВА В БАЛА НА БЛОНДИНКИТЕ-15.04.2008г.
Председателката на Руския бизнес клуб у нас и президент на Международната организация на блондинките Олга Ускова ще видим тази вечер в «Нешоуто на Нед» по GTV. Много интересно и за някои странно се оказа хобито на чаровната рускиня – от дълго време тя отглежда над 200 вида пеперуди, които галено нарича “феи на щастието”.

Олга разказа и подробности за това как се е озовала в страната ни. Всъщност ароматът на чубрица и кюфтета, които усетила при едно от посещенията си в българското посолство в Москва, били предопределящи за нейния избор да избере България за своя втора родина и впоследствие да се влюби в нея.

Най–голям интерес за неводещия обаче предизвика традиционният бал на блондинките, организиран отново от Олга. Дори нещо повече  - Нед, като един „истински“ и достоен блондин, получи покана да се включи в следващия етап от събития на русокосите дами. Затова особено интересно му бе да чуе от своята гостенка подробности за номинациите на блондинки в различни категории по време на техния бал, както и за конкурса за най-дълга целувка, който е една от атракциите в седмицата на светлокосите дами.

За финал, Нед не пропусна да полюбопитства и за личния живот на Олга и какъв е мъжът й, че е успял да спечели толкова красива жена.

И ако не за друго, то поне гледайте “Нешоуто на Нед”, за да разберете русите жени. Тази вечер, от 22:00 ч., по GTV!

Междувременно, ако искате да видите как Нед извършва някой избран от вас експеримент или пък можете да подобрите някой от рекордите на Нед, или пък сте пълнолетен, лекомислещ и весел човек, който иска да участва в „Нешоуто на Нед”, пишете му на neshow@gtvbg.tv Кажете НЕ на клишетата!

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8653