Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

14 Април 08, 17:01 / Автор: www.gtv.bg
ИЗБЕРЕТЕ СВОЙ ЛЮБИМ КЛИП ОТ „НЕШОУТО НА НЕД”-14.04.2008г.
Поради големия зрителски интерес към „Нешоуто на Нед” от днес GTV стартира sms игра с атрактивни награди. Чрез нея вие, запалените фенове на клипчетата на Нед, ще можете да гласувате кой от тях най-много ви харесва. Не пропускайте тази вечер предаването, което ще стартира точно в 22:00 ч., за да видите кои клипове ще участват в надпреварата, както и да разберете повече подробности за играта.

Гласуването ще продължи десет дни – от 14 до 23 април. Клипът, събрал най-много гласове, ще обявим на 28 април, понеделник, в „Нешоуто на Нед”. Тогава ще бъдат изтеглени и имената на двамата печеливши, гласували за най-харесвания от аудиторията клип, а тяхната награда ще бъде мобилен телефон.

А по традиция, днешното издание на „Нешоуто” отново ще бъде цял един час. Отново ще ви забавляваме и с всички любими рубрики в предаването - тези на Ники Захариев, Wosh MC, Цецо Елвиса, „Минутките на Щорк”, експериментите на Нед.

„Нешоуто на Нед”: Не се взимайте насериозно! От 22:00 ч. по GTV!

Междувременно,  ако искате да видите как Нед извършва някой избран от вас експеримент или пък можете да подобрите някой от рекордите на Нед, или пък сте пълнолетен, лекомислещ и весел човек, който иска да участва в „Нешоуто на Нед”, пишете му на neshow@gtvbg.tv Кажете НЕ на клишетата!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.9856