Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

10 Април 08, 18:01 / Автор: www.gtv.bg
ТЕДИ ВЕЛИНОВА НЯМАЛА ВРЪЗКА С БЕРБАТОВ -10.04.2008г.
Слухът за отношенията й с известния футболист бил пуснат от нейна завистлива колежка  

 

Красивата манекенка Теди Велинова ще имаме удоволствието да гледаме тази вечер в „Нешоуто на Нед” по GTV. Теди е и първият топ модел, който се престраши да дойде в студиото и да отговаря на неудобните въпроси на безкскрупулния неводещ.

 

Още от самото начало атрактивната гостенка впечатли Найден не само с физическата си красота, а и с твърдия характер и самодисциплираността си. За тези свои качества тя сподели, че са основните, които помагат на моделите да станат наистина добри.

 

Теди разказа и защо е станала модел, след като дълги години се е занимавала с художествена гимнастика, както и дали наистина митовете, че гимнастичките са много добри в леглото, са верни. Тя разкри и как поддържа перфектната си фигура и че в крайна сметка според нея мъжете се възхищават много на силиконови гърди. И все пак гостенката посъветва всички жени, които смятат да се възползват от услугите на пластичните хирурзи, да не прибързват във вземането на тези решения, особено когато са под натиска на други хора.

 

Нед, естествено, не пропусна да я разпита и за многобройните клюки по неин адрес в жълтите вестници. По този повод гостенката категорично заяви, че няма връзка с Бербатов и че има сериозен приятел от година и половина, а слухът за изестния футболист според нея е бил пуснат от завистлива колежка, която го харесвала.

 

Теди обори и клюките, че е компаньонка в стрийптиз бар във Виена. Оказва се, че манекенката е била само веднъж в австрийската столица за снимките на рекламен клип на бар, на които са присъствали още много модели.

 

За финал, г-ца Велинова сподели, че всички тези слухове я дразнят не защото се срамува или трябва да се оправдава пред хората, а защото семейството й ги чете и се притеснява от тях.

 Не пропускайте целия разговор с Теди Велинова тази вечер от 22:00 ч. в „Нешоуто на Нед”: Не се взимайте насериозно!    

 

 

Междувременно,  ако искате да видите как Нед извършва някой избран от вас експеримент или пък можете да подобрите някой от рекордите на Нед, или пък сте пълнолетен, лекомислещ и весел човек, който иска да участва в „Нешоуто на Нед”, пишете му на neshow@gtvbg.tv   

 

Кажете НЕ на клишетата! Гледайте „Нешоуто на Нед” по GTV, всяка делнична вечер от 22:00 ч. Съдбата му е във ваши ръце!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2083