Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

02 Април 08, 12:04 / Автор: www.gtv.bg
Културовед Гъмов изнасял представление с тежък махмурлук-02.04.2008г.

Кукленият актьор Станимир Гъмов, познат нaй-вече от рубриката „Култура ми Янко” в предаването „Сблъсък”, е гост тази вечер в „Нешоуто на Нед” по GTV. И тъй като професията му е свързана с управлението на кукли, той даде на Найден няколко бързи съвета за сваляне на девойки, като например „Ей кукло, аз съм кукловод, хайде да те водя някъде”.

 

Гостът сподели, че възрастната публика е много по-лесна от детската, защото децата са много искрени и не крият емоциите си, дори да са негативни. Разказа ни и няколко истории за това как е изнасял представление с тежък махмурлук и как бил осъден за шофиране в нетрезво състояние.

 

Като истински ценител на женската красота, Найден не пропусна да го разпита и за участието му в рекламен клип с фолк звездите Галена и Емилия, като най-вече се поинтересува за това колко наистина са били напращeли дините им, както и дали порно клипчето в интернет е с Галена или не. Гостът ни сподели и съкровенни спомени от детството си – на сексуалните сцени в някой филм майка му му е казвала, че сега ще стане страшно и той си е затварял очите, за да не се плаши.

 

Това е „Нешоуто на Нед”: не се взимайте насериозно! Точно в 22:00 ч. само по GTV! 

Междувременно,  ако искате да видите как Нед извършва някой избран от вас експеримент или пък можете да подобрите някой от рекордите на Нед, или пък сте пълнолетен, лекомислещ и весел човек, който иска да участва в „Нешоуто на Нед”, пишете му на neshow@gtvbg.tv   

Кажете НЕ на клишетата! Гледайте „Нешоуто на Нед” по GTV, всяка делнична вечер от 22:00 ч. Съдбата му е във ваши ръце!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.648