Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

27 Март 08, 20:19 / Автор: www.gtv.bg
ПОП-ФОЛК ПЕВИЦАТА ЦВЕТЕЛИНА БИЛА МЕТАЛИСТКА КАТО ТИЙНЕЙДЖЪРКА -27.03.2007г.

Чалга дивата обеща да изпее „100 мерцедеса” на рождения ден на Нед  

Първото участие на фолк певицата Цветелина било на войнишко изпращане, на което за пръв път облякла къса пола и ревнала от притеснение. А като малка е имала въшки, но не поради тази причина е ходила дълго време с обръсната глава. Това са само част от разтърсващите откровения на поп-фолк дивата, които ще чуем тази вечер в „Нешоуто на Нед”.

 

За радост на Найден Цветелина призна и факта, че е била металистка в тийнейджърските си години. А за още по-голямо щастие на двуметровия водещ последната й балада „Мразя те” била съчетание между чалга и метъл, в която й партнират музикантите от пловдивската рок банда Krossfire. В отговор на това Нед помечта над утопичния вариант чалга клубовете у нас да се превърнат в места за хеви метъл.

В края на предаването хитът на „аграрните семинаристи” „100 мерцедеса” взриви публиката в студиото, а Цвети даде обещание на Нед да я изпее на следващия му рожден ден. Зарадва ли се той на този бъдещ подарък ще разберем тази вечер в „Нешоуто на Нед” по GTV с начален час 22:20.

Междувременно,  ако искате да видите как Нед извършва някой избран от вас експеримент или пък можете да подобрите някой от рекордите на Нед, или пък сте пълнолетен, лекомислещ и весел човек, който иска да участва в „Нешоуто на Нед”, пишете му на neshow@gtvbg.tv   

Кажете НЕ на клишетата! Гледайте „Нешоуто на Нед” по GTV, всяка делнична вечер от 22:20 ч. Съдбата му е във ваши ръце!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0876