Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

24 Март 08, 20:48 / Автор: www.gtv.bg
Любимата секс поза на Пейо от „Имаш поща” била „антимисионерската” -24.03.2008г.

Музикант или пощальон е Пейо и дали работата му в предаването „Имаш поща” се дължи на красивите му сини очи са само част от разговора, който GTV ще излъчи този понеделник, 24 март, в „Нешоуто на Нед” от 22:20 ч Известният гост ще разкаже пред неводещия Найден, че всъщност има доста солидна музикална кариера по кораби, на които е свирил, а откакто е станал известен и от телевизионния екран множество млади момичета искали да се снимат с него, защото той бил любимец на техните баби.

Разбира се, Нед няма да пропусне да разпита Пейо и за личния му живот и да засегне темата за секса. Оказва се, че в действителност жена му го харесвала повече с дрехите на пощальон, а любимата му секс поза е „антимисионерската”. Пейо ще се похвали и за своите успехи сред девойките – според него когато момичетата го видели на живо, си подшушвали, че всъщност той не бил чак такъв „бастун” като по телевизията.    

За преживяванията си покрай „Имаш поща” гостът с облекчение ще признае, че все още не му се е случвало да предава писмо на затворник, но ако се наложи, сигурно първо ще обуе железни гащи. Този понеделник в „Нешоуто на Нед” няма да липсват и свежи идеи за нови рубрики в „Имаш поща”. Самият Нед ще предложи няколко такива, сред които „Имаш кариес”, „Имаш въшки”, „Бременна ли си” или „Тебе никой не те търси”.

Междувременно,  ако искате да видите как Нед извършва някой избран от вас експеримент или пък можете да подобрите някой от рекордите на Нед, или пък сте пълнолетен, лекомислещ и весел човек, който иска да участва в „Нешоуто на Нед”, пишете му на neshow@gtvbg.tv   Кажете НЕ на клишетата! Гледайте „Нешоуто на Нед” по GTV, всяка делнична вечер от 22:20 ч. Съдбата му е във ваши ръце!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5577