Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

10 Март 08, 14:59 / Автор: www.gtv.bg
Ники Захариев говори за манекенките и секса с тях в „Нешоуто на Нед” -10.03.2008г.

Първият гост в „Нешоуто на Нед” по GTV тази седмица ще бъде Ники Захариев. Той има рубрика в предаването и Найден го покани, за да го представи официално на зрителите. В никакъв случай няма да скучаем, защото Ники е известен с музикалния си талант и с добрите си имитации на Лили Иванова, Веселин Маринов и други любими негови български изпълнители, които ще покаже и в студиото.

 

В понеделник от 22:20 ч. “Готиният Ники”, както го нарича Найден, ще сподели дали славата го променя и как се отразява това на отношенията му с жените. Той също така ще ни разкрие как успява да свали манекенките и с коя поп-фолк певица би правил секс. Найден ще го разпита и за многобройните музикални фестивали и предавания, в които е участвал.

 

Ще разберем подробности и за гостуването на младия талант при професор Вучков. Ники е човек, който обича да разсъждава и затова Нед ще го провокира да развихри фантазията си над теми като ''Какво би правил, ако станеш много известен или министър-председател или ако имаше възможност да заснемеш филм?''

Междувременно,  ако искате да видите как Нед извършва някой избран от вас експеримент или пък можете да подобрите някой от рекордите на Нед, или пък сте пълнолетен, лекомислещ и весел човек, който иска да участва в „Нешоуто на Нед”, пишете му на neshow@gtvbg.tv   Кажете НЕ на клишетата! Гледайте „Нешоуто на Нед” по GTV, всяка делнична вечер от 22:20 ч. Съдбата му е във ваши ръце!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.0384