Нед~Луд Умора Няма!

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Начало
Статиите на Нед за сп."Хай Клуб"
Интервютата на Нед за сп."Хай Клуб"
Публикации
VIP DANCE & НеШоУтО На НеД
CV на НЕД
Въпросите на Бигчо
NED ZONE
Съквартирантите за Нед !
Галерия "Big Brother"
Нед с жени
Снимки специално предоставени от НЕД !!!!
Още снимки на Нед
Фотосесията на Нед за ММ
Галерия "No Connection"
Аватари
Новини
Анкети
Лични файлове



Новини / Нед

03 Март 08, 09:11 / Автор: www.gtv.bg
КРИСТИНА ДИМИТРОВА УЧИ НАЙДЕН НА МЕРЕНГЕ

Естрадната певица Кристина Димитрова ще бъде поредният гост в „Нешоуто на Нед” по GTV, която ще се излъчи на 3 март, понеделник, от 22:20 ч. Известният със своята недоверчивост Найден, който по принцип има слабост към красивите жени, веднага ще побърза да се увери дали всичко във визията на известната му водеща е истинско – дали няма силикон в гърдите и устните и как така е винаги толкова слаба, а пък уж „русо гладно нямало”. А може би причината за страхотната й фигура се крие в признанието на Кристина, че предпочита секса пред кекса и че много харесва чернокожи мъже?

Ще чуем още любитни подробности за двата официални и другите неофициални бракове на гостенката и ще разберем истината за това дали е имала интимни отношения с колегата й Орлин Горанов. Естествено, Нед ще я разпита и за бизнеса й с недвижими имоти и политическата й кариера. И тъй като Кристина съвсем наскоро се завърна от Доминикана, тя въодушевено ще разкаже за плажовете, водопадите, конете, китовете и меренгето. Лишеният от всякакви притеснения водещ изобщо не е запознат с този танц, затова изпълнителката ще му покаже някои основни стъпки и двамата ще се впуснат в страстния ритъм на меренгето.

„Нешоуто на Нед”: Не се взимайте насериозно!    

Междувременно,  ако искате да видите как Нед извършва някой избран от вас експеримент или пък можете да подобрите някой от рекордите на Нед, или пък сте пълнолетен, лекомислещ и весел човек, който иска да участва в „Нешоуто на Нед”, пишете му на neshow@gtvbg.tv   Кажете НЕ на клишетата! Гледайте „Нешоуто на Нед” по GTV, всяка делнична вечер от 22:20 ч. Съдбата му е във ваши ръце!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6901